Bewertungen von KukruBoss Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Marcelino
27 Februar 2023

Elke keer als we bestellen is het Lekker, lekkerder en lekkerders 😋 Het eten is gewoon Top!

Cleon
19 Februar 2023
O.Hoeba
17 Februar 2023

Vandaag masoes en bbq kip en sate besteld en we hebben weer genoten van het lekkere surinaamse keuken. Tot de volgende bestelling.

Zwiers
16 Februar 2023

Heerlijk zoals altijd 💯

Y.s
13 Februar 2023

De nasi die ze hier maken is zeker de lekkerste uit heel Utrecht!!! Elke week halen we hem nu altijd tevreden.

Franklin
12 Februar 2023

Ook in 2023, voor mij de beste Surinaamse restaurant in Utrecht. Zelfs voor de besproken tijd thuis bezorgd.

Samira
9 Februar 2023

Heerlijk gegeten weer!

Rico S
5 Februar 2023

Simpelweg best Surinaamse eten in Utrecht. En ja de bezorging kan een tijdje duren, maar daar krijg je ook wat voor terug.... Heerlijk vers eten. Als je echt een avondje wilt genieten bestel gewoon hier... je hoeft niet eens uit eten te gaan...beter dan dit wordt het niet. En nee ik werk niet voor KukruBoss hahaha Het is gewoon verreweg het beste en schoonste eten wat je maar kan bestellen. LOVE IT !!!

Lilly
4 Februar 2023

Laat bezorgd, maar weer heerlijk đŸ‘ŒđŸŸ

Oesha.H
29 Januar 2023

Vandaag Kukrupato gegeten en het was verrukkelijk en genoeg van alles erop en eraan! Tot de volgende bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pantouff
27 Januar 2023

De nasi kip was heerlijk, maar bijzonder jammer dat bakabanas niet gaar waren, van de drie heb ik een halve kunnen eten en de rest was de prullenbak in. Voor 6 euro best zonde. Jammer!

Monique Eijgenberger
22 Januar 2023

Het eten is altijd heerlijk. Er zit ook een apart lekker smaakje aan. De porties zijn ook voldoende!

Laila
15 Januar 2023

Het eten is echt lekker en de service is ook heel goed.. echt top! Bedankt!

Saadia
14 Januar 2023

Ik had duidelijk aangegeven dat ik met 50 euro zou betalen dus niet met gepast geld maar die bezorger zei heb geen wisselgeld voor 50 terug. Ik zei hem ik heb aangegeven dat ik niet gepast geld heb. Maar beetje hier en daar zoeken naar geld in huis kon ik het wel gepast betalen. Wel jammer dat hier niet naar gekeken is en geen rekening mee gehouden is. bezorger zei weet hier niks van ben zo op pad gestuurd. Dus ik neem hem niks kwalijk! Want hoe dan als ik geen wissel geld had in huis? Maar Goed! Eten was lekker alleen de roti was vrij weinig kleine hoeveelheid voor 16 euro is best veel geld voor kleine portie.

R
6 Januar 2023

Snelle bezorging, het eten was zoals gewoonlijk super lekker

O
5 Januar 2023

Snel vers bereidt, volle porties en vol van smaak. Bedankt !

Lilly Em
23 Dezember 2022

Was weer Deliciousss! :-)

Quinty
22 Dezember 2022

Beste tjauwmin in omgeving Utrecht!

Zico
19 Dezember 2022

Kukruboss is de beste Surinamer in Utrecht. We bestellen regelmatig. Of het nu pom, masoes, bami, bbq kip is, alles smaakt authentiek en lekker. Porties zijn flink. Onlangs catering gedaan en ook dat beviel uitstekend. Af en toe moet je iets langer op een bestelling wachten, maar hebben wij er graag voor over.

Rico
18 Dezember 2022

Als er 1 ding in je leven is wat je moet proberen is het je eten hier bestellen. Het is zo lekker dat het haast goddelijk lijkt. Bezorging kan soms even duren maar dat komt omdat men met zorg je eten maakt en voor kwaliteit moet je geduld hebben , anders moet je naar de Mac Donalds gaan. Verreweg het beste eten wat je in de buurt van Utrecht kan bestellen. Ik ben zelf van Surinaamse afkomst en kan zeggen... TOP TOP TOP TOP TOP!!!!! En super bedankt voor de extra fasjong!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dunja
18 Dezember 2022
Franklin Cicilia
18 Dezember 2022

Het eten is lekker maar de bezorging is niet op tijd. 19:15u beloofd maar het werd 21u. Plus de bestelling was niet compleet. Deze is pas 1 uur later herstelt. Als jullie aan de bezorging werken dan is het plaatje compleet!

Salima
17 Dezember 2022

Het was weer echt heerlijk, vers en royaal!

Personeel huis aan de vecht
12 Dezember 2022

Heerlijke Roti gegeten. Dankje wel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
10 Dezember 2022

Het eten was heerlijk! Goed gevuld met allemaal verschillende soorten vlees en dan ook nog kousenband! Heerlijke 2 soorten sambal en nog extra jus voor de bami! De bezorging is 1 ster minder maar is wel logisch want duurt iets langer, kan ook komen omdat wij echt een stuk verder wonen in IJsselstein! Uiteindelijk is het, het gewoon waard! Vooral omdat er alsnog wordt bezorgd zo ver! Dankjewel!

Cledu
4 Dezember 2022
Bouchra
3 Dezember 2022

Top service, vriendelijk en het eten is vers en superlekker!

Nucha
7 November 2022
Lilly Em
31 Oktober 2022
Anoniem
29 Oktober 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten in mijn nachtdiens.

Oesha.H
28 Oktober 2022

Vandaag Kukrupatu Day special en masoes besteld,was weer heerlijk genieten van het eten. Helaas was het verlopig laatste bestelling ivm vakantie naar Suri!!

Monique Eijgenberger
23 Oktober 2022

Het was heerlijk ! Het was een stevige portie en smaakte goed!

Oesha.H
22 Oktober 2022

Het eten van jullie was weer overheerlijk echt genoten ervan! Nadeel..verslavend gewoon.

O.H
16 Oktober 2022

Nasi en bbq kip was heerlijk! We hebben weer genoten van de Surinaamse kook kunst van KukruBoss.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Revelino
10 Oktober 2022
Lee
8 Oktober 2022

Echt ontzettend goed gegeten , verzorgde met aandacht gemaakte maaltijden . Echt 1 van de beste Surinaamse restaurant van Utrecht en omstreken!

MartinS.
7 Oktober 2022

Zoals altijd top eten. Al tijden vaste klant.

Lima
2 Oktober 2022

Het eten was lekker en erg warm bezorgd. Binnen de afgesproken tijd. Ik heb genoten thanks!

Nucha
24 September 2022
Verpleging Huis aan de Vecht
27 August 2022

Ja hoor het was weer overheerlijk.

Janice
25 August 2022

Het eten was heerlijk! 10/10

Ivianne
20 August 2022

Het eten was heerlijk zag er netjes uit goed verpakt. De bezorging duurde wel lang maar omdat het eten lekker was heeft dat het goed gemaakt

Hassan
18 August 2022

Heel eerlijk geef snel een goede beoordeling. Maar als je echt goed Surinaamse eten wil ben je hier echt bij 1 van de beste van Utrecht. De bami was echt heerlijk geen droge bende de bbq chicken is echt een aanrader. De kipsaté was goed. Maar vooral de versheid proef je terug in de gerecht hoop dat jullie die blijven bieden dan ben ik zeker een vaatwasser klant uit ijsselstein

4 Juli 2022

3 uur lang gewacht op mijn eten. Om 18.00 besteld en nu weet ik dat je altijd lang moet wachten bij hun dus ik was niet verbaasd dat ik snel een mail kreeg dat mijn eten er om 19.20 zou zijn. Om 19.15 werd ik gebeld met de opmerking dat er geen seitan meer was dus of ze dan meer groente i.p.v. seitan konden zetten. Akkoord op gegeven. Om 20.00 gebeld en toen werd er verteld dat de bestelling de deur uit was. Om 21.00 weer gebeld en toen werd de bezorger door hun gebeld. Bezorger zou in de buurt zijn en was er inderdaad enkele minuten later. Ter compensatie heb ik drinken gratis er bij gekregen zonder dat ik hier om vroeg. Ook is mijn e-mailadres genoteerd zodat ik een kortingscoupon zou krijgen voor volgende keer. Deze heb ik echter nog niet ontvangen. Maar eerlijk is eerlijk. Het eten was wel lekker en goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tara
3 Juli 2022

Heb kukrupatu heerlijk gegeten beste Surinaams eten uit Utrecht!!!!

Marion
1 Juli 2022

Eten was weer heerlijk. Ophalen is perfect toen wij aankwamen kregen wij het gelijk mee!

Tamara
20 Juni 2022

Heerlijk eten, en netjes en verzorgd verpakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard Simpson
15 Juni 2022

Roti besteld met kipfilet... en mensen stop maar .. .stop maar met zoeken naar de beste Surinaamse bezorging van Utrecht...want dit is het... mijn god alsof je magie in je mond hebt... heerlijk... echt weer super bedankt!!!

Lilly
15 Juni 2022

Was weer heerlijk đŸ„° đŸ€€

Richard
3 Juni 2022

Jammer dat je geen 1000 sterren kan geven , want het is het lekkerste eten ...ever !!!!!!!!!

Imranovic
29 Mai 2022

Eerlijk, eten is perfect, maar de wachttijd (bijna 3 uur) is verschrikkelijk lang. Al paar keer meegemaakt en nu wel een review hierover. Bestelling via hun eigen website gedaan. Heb iets voor 18:30 besteld. Bevestiging zegt, uw bestelling is er rond 19:40. Niks om 20:11, dus gebeld en werd mij verteld dat het druk is. Binnen half uur belofte van bezorging gekregen. 21:00 weer gebeld. Ik werd meteen teruggebeld en toen aangegeven dat ik graag bestel, maar er moet echt iets aan de bezorgtijd worden gedaan. Werd een beetje weggewuifd. Ik twijfel of ik nog ga bestellen. Ik hou het wel vol, maar mijn kinderen niet.

Wickey
23 Mai 2022
Ayada
21 Mai 2022

đŸ‘ŒđŸŒ

Jacqueline
14 Mai 2022

Super lekkere roti en keurig bezorgd. Beste roti ever!

Richard Simpson
13 Mai 2022

Simpelweg het beste eten!!! Kan er niks anders van maken... als je echt heerlijk surinaams wilt eten ... gooi een dartpijl op de menukaart en wat je ook neemt het is super lekker!

Lucia
5 Mai 2022

Het eten zag er goed uit en was heerlijk

Helena
27 April 2022
Aicha
25 April 2022

Het eten was heerlijk

Sem
22 April 2022

Altijd top eten, echt de beste van Utrecht!

Personeel huis aan vecht
17 April 2022

Het was heerlijk en netjes optijd gehad voor onze pauze. Dankje wel .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Santusia
13 April 2022

Het is was super lekker ! Heb er van genoten.

Pris
13 April 2022
Mevr
7 April 2022

Eten is en blijft heerlijk alleen moet er echt iets gebeuren aan de bezorgtijden. Bestelling is om 17:00 uur ontvangen en uiteindelijk rond 19:40 mijn bestelling gekregen.

Daisy
3 April 2022

De lekkerste bami!!!

Lilly
2 April 2022

Was weer heerlukkk!!!

Jairzinho Janga
27 MĂ€rz 2022

16:57 bestelling geplaatst, 18:50 krijgen we als bezorgtijd, eten was er pas 19:30. Heerlijk gegeten maar was aan de late kant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Amine
18 MĂ€rz 2022
Richard Simpson
13 MĂ€rz 2022

Helaas kan ik geen goede beoordeling geven van 5 sterren is niet genoeg... Ze zouden 10 sterren moeten krijgen. Gistreen nasi-moksi besteld en het was het lekkerste eten wat ik in mijn hele leven heb gegeten..... Super goed verzorgd en zo belachelijk goed op smaak ...niet te geloven ... En ja bezorging kan wat langer duren maar ze houden je per mail goed op de hoogte. Als je lekker wilt eten dan moet je ze ook de tijd geven om het voor je klaar te maken. Super tevreden en absoluut mijn vaste plaats voor goed Surinaams eten. Nogmaals 10 sterren als het aan mij ligt!!!

Hasna
12 MĂ€rz 2022
E
6 MĂ€rz 2022

Super lekker

Pantouff
4 MĂ€rz 2022

Topkwaliteit! Heerlijk gegeten

manhimself
2 MĂ€rz 2022

Eten was super lekker, goede porties, was goed warm, en sneller dan verwacht!!

Zoubeir Faouzi
27 Februar 2022

Gaat beetje lastig, bami eten met een lepel haha. Maar het smaakte heerlijk.

Maaike
26 Februar 2022

Eten was in alle opzichten uitstekend. Bezorging deed er ruim 40 min langer over dan eerder aangegeven, maar daar smaakte het eten niet minder om. Zeker een aanrader

Abdel
21 Februar 2022
Anoniem
19 Februar 2022

Lekker gegeten maar de moks alesi zalm bakkeljauw was meer gebakken rijst met heel klein beetje vis en bonen, vorige week ook masoeza alesi besteld ook heel weinig gevuld jammer

Chin
16 Februar 2022

Zoals altijd super lekker!!đŸ‘ŒđŸœđŸ‘ŒđŸœ

Michaël Vermeer
14 Februar 2022

Eten was goed, maar heel eerlijk, ik had er meer van verwacht, ruim voldoende, maar vond het een beetje flauwtjes

Sukhu
13 Februar 2022
Schuurman
11 Februar 2022

Alles netjes verpakt zag er allemaal prima uit! Bezorging netjes! Alleen mist er pit en smaak! Verse kouseband en kool zouden gewoon standaard moeten zijn. Het is allemaal prima maar ik mis de authentieke smaak!

Angela
7 Februar 2022

Tjauwmin rode bbq kip met garnalen was echt lekker en bezorging was snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lilly
6 Februar 2022

Heerlijk gegeten, supersnel bezorgd door vriendelijke bezorger đŸ‘ŒđŸŸđŸ„ł

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Umayma
6 Februar 2022
Issam
31 Januar 2022

Eten was overheerlijk bereid. Vaste klant geworden en topservice.

Esma
30 Januar 2022

Eten was op tijd klaar, lekker warm en top service!

REVS
30 Januar 2022

De wachttijden zijn altijd wat langer dan bij anderen, maar daar tegenover staat dat je eten wel zo belachelijk lekker is , dat dit het wachten waard is. Dus niet gaan miepen als het wat later komt dan verwacht.... hoe meer honger dan smaakt het dubbel zo lekker ;-) Voor mij verreweg het beste Surinaams eten in de omgeving van Nieuwegein!!!

Youssra
29 Januar 2022
Charif
24 Januar 2022
Anouska
23 Januar 2022

Wij hebben genoten!!

Raymond
17 Januar 2022

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende.

Sophia
17 Januar 2022

Echt lange tijd niet zo lekker gegeten,super vers en lekker mis alleen een massala sausje bij de kipkerrie đŸ„°

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sander
14 Januar 2022

Geweldig weer!

Vs Boston
11 Januar 2022

Bbq kipendij was heel weinig vergelijken met patat vlees droog patat leek wel al en keer gebakken te zijn messchien opties welke saus je erbij wilt nu hadden we pindasaus maar en bbq saus zou er messchien lekkerder bij zijn Bezorger vriendelijk wel 15 min later dan ik had opgegeven kreeg wel en mail dat het 8 uur werd

Ismael A
9 Januar 2022

Het eten was echt lekker...!! Toppp

Kees
8 Januar 2022

Ik ga zeker vaker halen!

Bouchra
7 Januar 2022

Heerlijk eten, ontzettend vriendelijke mensen en grote porties. Top, ik ben zeer tevreden en bestel vaak eten bij jullie!

Thomas
7 Januar 2022

Wederom erg lekker! Tranga eten. Kon alleen dit keer niet kiezen uit de opties spareribs en bbq kip! Hoop dat die opties terug komen!

Soumia
2 Januar 2021

Snelle bezorging, heerlijk en vers eten!

Ramhit
31 Dezember 2021
Thomas
19 Dezember 2021

Super eten! Sinds tijden weer goed gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.