Bewertungen von KukruBoss Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Marion
Gestern

Eten was weer heerlijk. Ophalen is perfect toen wij aankwamen kregen wij het gelijk mee!

Tamara
20 Juni 2022

Heerlijk eten, en netjes en verzorgd verpakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard Simpson
15 Juni 2022

Roti besteld met kipfilet... en mensen stop maar .. .stop maar met zoeken naar de beste Surinaamse bezorging van Utrecht...want dit is het... mijn god alsof je magie in je mond hebt... heerlijk... echt weer super bedankt!!!

Lilly
15 Juni 2022

Was weer heerlijk đŸ„° đŸ€€

Richard
3 Juni 2022

Jammer dat je geen 1000 sterren kan geven , want het is het lekkerste eten ...ever !!!!!!!!!

Imranovic
29 Mai 2022

Eerlijk, eten is perfect, maar de wachttijd (bijna 3 uur) is verschrikkelijk lang. Al paar keer meegemaakt en nu wel een review hierover. Bestelling via hun eigen website gedaan. Heb iets voor 18:30 besteld. Bevestiging zegt, uw bestelling is er rond 19:40. Niks om 20:11, dus gebeld en werd mij verteld dat het druk is. Binnen half uur belofte van bezorging gekregen. 21:00 weer gebeld. Ik werd meteen teruggebeld en toen aangegeven dat ik graag bestel, maar er moet echt iets aan de bezorgtijd worden gedaan. Werd een beetje weggewuifd. Ik twijfel of ik nog ga bestellen. Ik hou het wel vol, maar mijn kinderen niet.

Wickey
23 Mai 2022
Ayada
21 Mai 2022

đŸ‘ŒđŸŒ

Jacqueline
14 Mai 2022

Super lekkere roti en keurig bezorgd. Beste roti ever!

Richard Simpson
13 Mai 2022

Simpelweg het beste eten!!! Kan er niks anders van maken... als je echt heerlijk surinaams wilt eten ... gooi een dartpijl op de menukaart en wat je ook neemt het is super lekker!

Lucia
5 Mai 2022

Het eten zag er goed uit en was heerlijk

Helena
27 April 2022
Aicha
25 April 2022

Het eten was heerlijk

Sem
22 April 2022

Altijd top eten, echt de beste van Utrecht!

Personeel huis aan vecht
17 April 2022

Het was heerlijk en netjes optijd gehad voor onze pauze. Dankje wel .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Santusia
13 April 2022

Het is was super lekker ! Heb er van genoten.

Pris
13 April 2022
Mevr
7 April 2022

Eten is en blijft heerlijk alleen moet er echt iets gebeuren aan de bezorgtijden. Bestelling is om 17:00 uur ontvangen en uiteindelijk rond 19:40 mijn bestelling gekregen.

Daisy
3 April 2022

De lekkerste bami!!!

Lilly
2 April 2022

Was weer heerlukkk!!!

Jairzinho Janga
27 MĂ€rz 2022

16:57 bestelling geplaatst, 18:50 krijgen we als bezorgtijd, eten was er pas 19:30. Heerlijk gegeten maar was aan de late kant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Amine
18 MĂ€rz 2022
Richard Simpson
13 MĂ€rz 2022

Helaas kan ik geen goede beoordeling geven van 5 sterren is niet genoeg... Ze zouden 10 sterren moeten krijgen. Gistreen nasi-moksi besteld en het was het lekkerste eten wat ik in mijn hele leven heb gegeten..... Super goed verzorgd en zo belachelijk goed op smaak ...niet te geloven ... En ja bezorging kan wat langer duren maar ze houden je per mail goed op de hoogte. Als je lekker wilt eten dan moet je ze ook de tijd geven om het voor je klaar te maken. Super tevreden en absoluut mijn vaste plaats voor goed Surinaams eten. Nogmaals 10 sterren als het aan mij ligt!!!

Hasna
12 MĂ€rz 2022
E
6 MĂ€rz 2022

Super lekker

Pantouff
4 MĂ€rz 2022

Topkwaliteit! Heerlijk gegeten

manhimself
2 MĂ€rz 2022

Eten was super lekker, goede porties, was goed warm, en sneller dan verwacht!!

Zoubeir Faouzi
27 Februar 2022

Gaat beetje lastig, bami eten met een lepel haha. Maar het smaakte heerlijk.

Maaike
26 Februar 2022

Eten was in alle opzichten uitstekend. Bezorging deed er ruim 40 min langer over dan eerder aangegeven, maar daar smaakte het eten niet minder om. Zeker een aanrader

Abdel
21 Februar 2022
Anoniem
19 Februar 2022

Lekker gegeten maar de moks alesi zalm bakkeljauw was meer gebakken rijst met heel klein beetje vis en bonen, vorige week ook masoeza alesi besteld ook heel weinig gevuld jammer

Chin
16 Februar 2022

Zoals altijd super lekker!!đŸ‘ŒđŸœđŸ‘ŒđŸœ

Michaël Vermeer
14 Februar 2022

Eten was goed, maar heel eerlijk, ik had er meer van verwacht, ruim voldoende, maar vond het een beetje flauwtjes

Sukhu
13 Februar 2022
Schuurman
11 Februar 2022

Alles netjes verpakt zag er allemaal prima uit! Bezorging netjes! Alleen mist er pit en smaak! Verse kouseband en kool zouden gewoon standaard moeten zijn. Het is allemaal prima maar ik mis de authentieke smaak!

Angela
7 Februar 2022

Tjauwmin rode bbq kip met garnalen was echt lekker en bezorging was snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lilly
6 Februar 2022

Heerlijk gegeten, supersnel bezorgd door vriendelijke bezorger đŸ‘ŒđŸŸđŸ„ł

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Umayma
6 Februar 2022
Issam
31 Januar 2022

Eten was overheerlijk bereid. Vaste klant geworden en topservice.

Esma
30 Januar 2022

Eten was op tijd klaar, lekker warm en top service!

REVS
30 Januar 2022

De wachttijden zijn altijd wat langer dan bij anderen, maar daar tegenover staat dat je eten wel zo belachelijk lekker is , dat dit het wachten waard is. Dus niet gaan miepen als het wat later komt dan verwacht.... hoe meer honger dan smaakt het dubbel zo lekker ;-) Voor mij verreweg het beste Surinaams eten in de omgeving van Nieuwegein!!!

Youssra
29 Januar 2022
Charif
24 Januar 2022
Anouska
23 Januar 2022

Wij hebben genoten!!

Raymond
17 Januar 2022

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende.

Sophia
17 Januar 2022

Echt lange tijd niet zo lekker gegeten,super vers en lekker mis alleen een massala sausje bij de kipkerrie đŸ„°

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sander
14 Januar 2022

Geweldig weer!

Vs Boston
11 Januar 2022

Bbq kipendij was heel weinig vergelijken met patat vlees droog patat leek wel al en keer gebakken te zijn messchien opties welke saus je erbij wilt nu hadden we pindasaus maar en bbq saus zou er messchien lekkerder bij zijn Bezorger vriendelijk wel 15 min later dan ik had opgegeven kreeg wel en mail dat het 8 uur werd

Ismael A
9 Januar 2022

Het eten was echt lekker...!! Toppp

Kees
8 Januar 2022

Ik ga zeker vaker halen!

Bouchra
7 Januar 2022

Heerlijk eten, ontzettend vriendelijke mensen en grote porties. Top, ik ben zeer tevreden en bestel vaak eten bij jullie!

Thomas
7 Januar 2022

Wederom erg lekker! Tranga eten. Kon alleen dit keer niet kiezen uit de opties spareribs en bbq kip! Hoop dat die opties terug komen!

Soumia
2 Januar 2021

Snelle bezorging, heerlijk en vers eten!

Ramhit
31 Dezember 2021
Thomas
19 Dezember 2021

Super eten! Sinds tijden weer goed gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liian van Heijdoorn
11 Dezember 2021

Ik heb heerlijk gegeten en zal jullie zeker aanbevelen in mijn omgeving

Leerdam
9 Dezember 2021
Ram
5 Dezember 2021
Soufian
3 Dezember 2021

Het eten is lekker, maar bijna 3 uur wachten voor Ă©Ă©n koude nasi kip en warm ipv koud drankje is echt heel erg. Als ik niet via iDeal had betaald had ik geannuleerd. Niet netjes.

Petra
3 Dezember 2021
OumT
28 November 2021

Heerlijk gegeten, ik heb bami speciaal met geroosterde kip besteld je krijgt best veel en het is ook uitgebreider dan wat ik normaal gewend ben als ik bestel bij een surinaam, bezorging was optijd, het eten was echt lekker. Ik ga zeker nog eens bestellen bij kukruBoss top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoubeir
27 November 2021
Mw Bernadette
26 November 2021

Ik heb mijn bestelling om 17.00uur geplaatst maar kreeg mijn eten pas om 20.00uur. De eerste keer dat ik bestelling heb gedaan. Ik had de hele dag niet gegeten.

Fabian
22 November 2021

Het eten was heerlijk en nog lekker warm bij ontvangst. Als ik Surinaams eten ga bestellen dan is het voortaan bij Kukruboss

Hamza
21 November 2021

Weer heerlijk gegeten. Eten was warm en heerlijk. Op zondag avond besteld waardoor bezorgtijd 2 uur was. Maar dat is begrijpelijk met zulke kwaliteit en op een zondag.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Souf
17 November 2021

Lekker eten en vers bereid

Mahabier B
11 November 2021

Eten was gruwelijk lekker Had lekker witte rijst met vis en groente als amsoi Zuurgoed en gebakken bananen . Alles was superr lekker Een echte aanrader dus. Zeer vriendelijke mensen En keurig nette vriendelijke bezorger ! Tot gauw weer KukruBoss En bedankt voor heerlijke gerecht !!

Vaste klant
2 November 2021
Fam Nieuwegein
31 Oktober 2021

Bezorging duurt best lang, maar het is het wachten waard. Het eten is echt overheerlijk en daar wacht ik dan ook graag wat langer op.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Melie
30 Oktober 2021

Heerlijk

M
30 Oktober 2021

Best taste and quality

Annemarie Kuurman
24 Oktober 2021

Heerlijk!

Fred
17 Oktober 2021

Top heerlijk

Gerda
14 Oktober 2021
Irene Fransina
10 Oktober 2021

Heerlijk gegeten weer, wel hele lange bezorging. Hadden 5 uur besteld voor 6 uur en het kwam pas na 8 uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E.Babel
10 Oktober 2021
Joep
9 Oktober 2021
Maria
7 Oktober 2021

Ik wilde om 21.30 uur het eten bezorgd hebben maar vanwege drukte gaven ze aan om 22.00 uur te komen. Op zich geen probleem totdat de bezorging uitbleef om 22.00 uur. Uiteindelijk was de bezorger er pas om 23.00 uur đŸ„Ž., Het eten was wel goed en warm dus uiteindelijk lekker gegeten.

ARMAND
7 Oktober 2021

Prima eten.niks op aan te merken. Maar zit vol verwachting te hopen op nog meer lekkere gerechten.

Ketoura
26 September 2021

Lekker, verse bami en nasi. Zo lekker, dat we helemaal maar vanuit Rotterdam zijn gekomen om van KukruBoss te genieten.

Yasmin
24 September 2021
Gerda
24 September 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Rijst met antroewa! Smaakt naar meer...

Issam
22 September 2021

Wollah eten was echt gruwelijk. Volgende keer bestel ik eerder zodat ik ook eerder me eten krijg. 😁

Sarda
20 September 2021

Eten was lekker, maar niet meer warm. De extra stukjes kip waren echt klein voor 2 euro p st. En de bezorging heeft 1 uur en 3 kwartier geduurd dat is te lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Keoraf
19 September 2021

Nasi gekocht,het was bijzonder lekker, ik raad het iedereen aan. Enigste minpuntje, het eten werd 45 minuten te laat afgeleverd. Maar desondanks, wanneer het eten lekker is....., Ja dan denk je daar niet meer aan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vanessa Ham
17 September 2021

Vers gemaakte gerechten. Super lekker en veel wat erbij geleverd wordt!! Super goed en zeker een aanrader!! *** Wel jammer dat de ijsjes op de warme gerechten gelegd zijn... ***

Tom
16 September 2021

eten was goed verzorgd smaak was goed. Moest wel 20 minuten wachten dan de afgesproken tijd

Yasmin
11 September 2021

Altijd lekker! Bami was verrukkelijk, loempia kip smaakte ook zeer goed. Bezorger was vriendelijk. De aangegeven bezorgtijd klopt echter helaas nooit, vandaar 3 sterren

Sander
9 September 2021

Super weer en laatste 2 x was de bestelling prima optijd!

Leila
5 September 2021

Was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

sander
3 September 2021

Deze bestelling was de bezorging perfect. En eten is gewoon briljant!

D V
30 August 2021

Bestelling kwam 40 min eerder dan op thuisbezorgd stond en eten was ook nog is heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar !

Appie
30 August 2021

De smaak en het eten was perfect, alleen bij mij proefde het alsof het eten was opgewarmd in een magnetron, en de pindasaus had een aparte na smaak. Maar jullie zijn zeker voor herhaling vatbaar, ik heb mijn buikje rond gegeten. Dank jullie wel. Ga zo door, ik ben al blij dat er een halal Surinaamse keuken is in Utrecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Perez
28 August 2021

Spareribs bbq kon beter dit keer beetje te kruidig mijn eerste bestelling van deze was, beter niet te kruidig gewoon mals en goed

Gerda
27 August 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en kreeg een extraatje erbij! Hartelijk bedankt, Kukruboss!

Monique Eijgenberger
26 August 2021

Het eten was zalig.

Jg
24 August 2021

2 uur gewacht op m’n eten, toen ik van te voren belde werd er 3 kwartier aangegeven. Eten was koud en grotendeels was het alleen droge nasi, na een paar happen weggegooid. Nooit meer bestellen dus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
23 August 2021

We hebben om 18.05 besteld en het eten kwam om 20.33 uur terwijl ik had aangegeven om 19.00 uur te bezorgen. Ook de chiu groenten waren op wat ik niet goed vind. Maar vooral bezorgtijd is absurd. Wij hadden al brood gegeten omdat 't veel te lang duurde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LillybEm
23 August 2021

Nvt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nathan
21 August 2021

Na flink wat geduld lekker eten

Jassin
19 August 2021

Het eten smaakte heerlijk en was snel klaar!

Sander
16 August 2021

Eten is echt super!! Bestelling had ik gedaan om 16.30uur en aangegeven graag rond 18.00uur bezorging. Tussentijds mail gekregen dat bestelling rond 18.45uur zou komen. Bezorging uiteindelijk om 19.35uur gekregen. Dat is wel iets te lang wachten met 2 jong kinderen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerda
8 August 2021

Ik heb weer heerlijk gegeten. Pluimpje voor de kok en het personeel want behalve het heerlijke eten is men ook super vriendelijk en behulpzaam!

Rachel
31 Juli 2021

Eten is heerlijk en optijd!

Youness
30 Juli 2021

Gruwelijk eten!! Binnen half uur bezorgd, prima.

Somai
28 Juli 2021

Dit is geloof ik mijn achtste poging en weer was het bijna twee uur te laat en lauw. Ik vind het zo ontzettend jammer, want ik wilde KukruBoss graag als vast besteladres hebben en heb ze ook continue bij iedereen gepromoot, maar zelfs van vrienden en familie krijg ik terug dat het veel later kwam dan gepland. Ik begreep ook van een andere vriendin dat zij als vergoeding twee extra drankjes en een menu had gekregen en ik heb zelfs bij al die keren nooit een excuses ontvangen. Erg teleurstellend allemaal.

Rachida van Woudenberg
26 Juli 2021

Eerder ook al gezegd, maar jullie moeten echt iets doen aan de bezorgtijden. 2,5uur wachten op bestelling kan echt niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sumter
23 Juli 2021

Was weer erg lekker.😋😋😋

Sementha
19 Juli 2021

De beste en de lekkerste gerechtenđŸ€€đŸ˜â€

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene
18 Juli 2021

Wederom heerlijk gegeten. Alleen de bezorgtijd hebben ze nog niet onder controle.

Onb
16 Juli 2021

Kukruvol is/ke ketjap was on to!

Rach
11 Juli 2021

Het eten is echt heel goed. Werd tijd voor een goede Surinaamse eettent in Utrecht. Echt nog ruimte voor verbetering vwb de bezorging. Duurde ruim 2uur. Wel netjes dat hierover werd gebeld, Dat heb ik niet eerder meegemaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dani
11 Juli 2021

Werd wat later vanwege drukte, werd ruim van te voren gebeld om dit mede te delen. Heel netjes. Eten was erg lekker en goed warm (heet zelfs). Aanrader!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmerelda
30 Juni 2021

Heerlijk!

Perez
27 Juni 2021

Geweldig gewoon TOP! đŸ’Ș💯

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dunja
24 Juni 2021

Wel even gemopperd over de te late bezorging. Maar ben er al weer overheen.

Younes & Layla
20 Juni 2021

Heerlijk eten en top service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jen
20 Juni 2021

Zoals altijd super lekker. En precies op tijd! Beste qua Surinaams eten in Utrecht!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nas
16 Juni 2021

Het eten was ok. Bij het Afhalen heb ik nog een half uur extra moeten wachten, was opzich geen probleem voor mij , ik begreep dat het erg druk was maar als je een strakke planning hebt, rekening mee houden.

Erwin
15 Juni 2021

Het eten was echt ontzettend lekker! Alleen jammer dat het bij aflevering niet echt warm meer was en de bezorger 40 minuten later dan in de bevestigingsmail stond het eten bij ons kwam afleveren. De magnetron heeft het warmteprobleem overigens prima opgelost en we hebben er alsnog heerlijk van kunnen genieten. Ondanks de temperatuur en bezorgtijd is dit zeker een blijver!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aswien
13 Juni 2021

Bbq was weer heerlijk en snel bezorgd
..!

Vaste klant
12 Juni 2021

Visweek vaker doen of vast opnemen in het menu. Erg genoten!

anoniem
11 Juni 2021

heerlijk eten altijd super lekker. je kan ook je wensen doorgeven. Top keuken

Diana Boom
10 Juni 2021

Voor de eerste keer besteld. Eten was heerlijk.. Ga zeker vaker bestellen

Willie
6 Juni 2021

Eten was echt top,zeker een aanrader!!

JC
5 Juni 2021

Bowl kerrie kip en Saoto soep, het was lekker, de smaak prima. Jammer dat er al rijst (veel) in de soep was. Niet iedereen eet soep met rijst

Irene Fransina
2 Juni 2021

Heerlijk gegeten, duurde uur en kwartier maar was het wachten zeker waard.

Soraya
31 Mai 2021

Lekker eten en goede service zoals altijd! Als je lekker Surinaams wil eten moet je bij Kukruboss zijn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lloyd
30 Mai 2021

Top eten en service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Plateringen
28 Mai 2021

Besteld om 2 uur ong. Voor 5 uur kreeg mail dat het om 18.20 kwam pas om 19.30 het eten is echt heerlijk maar de tijd is te lang..verder kreeg ik kortinscode kb2year 5 eiro korting maar werd niet van de rekening afgehaald. Besteld voor 20,50 maar had voor 30 euro maar dat stond niet in de mail

santusia
27 Mai 2021

geweldige service. eten is super lekker ! ik geniet er elke keer weer van bedankt !

:)
24 Mai 2021

Jullie eten is het lekkerste van heel Utrecht en misschien ook wel buiten Utrecht :-). Een pluimpje voor jullie lekkere eten en jullie lieve en altijd vrolijke bezorgers!

Helena
24 Mai 2021

Eten was heerlijk!

Sabrina
23 Mai 2021

Het was heerlijk toppers ! De bbq platter is echt een aanrader . En de gebakken banaan was ook yummie. Duurde wel iets langer , maar dan heb je wel wat :-) . Het was heerlijk en halal !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cherr
22 Mai 2021

Heerlijk eten !

Rokia
19 Mai 2021

Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar

Maaike
17 Mai 2021

Bestelling kwam op aangegeven tijdstip, was goed op temperatuur en zag er verzorgd uit. Smaak was heerlijk. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annamaria
16 Mai 2021

perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chenkr
16 Mai 2021

Eerste bestelling dus eerst recensies gelezen, alles klopt, het eten was lekker maar de bezorging was letterlijk 2 uur later dan de afgesproken tijd, ik ben wel netjes gebeld daarover jammer dat er geen (wegwerp) bestek of servetten bij zaten Het was improviseren

Eijgenberger
13 Mai 2021

Hat was uitstekend

santusia
13 Mai 2021

Die kukru bowl overheerlijk. try it !

Anoniem
12 Mai 2021

Nog nooit teleurgesteld met een bestelling bij Kukruboss ;). Dit is echt top!!!!

Angela
10 Mai 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. En ook nog eens mooi gepresenteerd! Daarnaast ook goede service. De bezorging was snel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos
10 Mai 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

santusia
1 Mai 2021

o wat was die Chinese tayersoep lekker. ik kreeg ook nog een lekker stuk cake erbij. heerlijk. Dankje wel

Sab
29 April 2021

Was heerlijk! En heb jullie zeker aangeraden ❀

Chanel
28 April 2021

GRUWELIJKKKKK!!!!!!! Jullie BBQ.... Ik heb er geen woorden voor! H E E R L I J K.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jo
27 April 2021

Echt superrrr eten en super vriendelijk mensen. Een aanrader 👍

Mc
27 April 2021

Super lekker en goede volle porties!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Santigronna
27 April 2021

Dit was werkelijk een feest , heeerlijk gesmuld!!! Men mag mij wakker maken voor kukruboss . Het is 01:44 ik denk nog steeds die zalige bami đŸ€€đŸ€€ Sate gekruid tot perfectie. En de sparerib man man man , marinade om U tegen te zeggen. Loempia's waren voor morgen bedoeld...my bad ... alle op 😅 perfecte midnight snack! Ik weet precies wat ik morgen ga bestellen !

Sjef
26 April 2021

Dit is de beste, maar dan ook echt de beste. Nasi kip speciaal is mijn favoriete. Ik bestel eigenlijk nergens anders dan hier. + Deze mensen zijn super lief en altijd een goeie service!

Yasmin
22 April 2021

Heerlijke bami! Enige nadeel: de werkelijke bezorgtijd wijkt vaak af van de verwachte bezorgtijd (in dit geval 20 min)

Danielle
19 April 2021

Ik betaalde extra voor spareribs op de tjau min en kreeg maar 3 stukjes... Terwijl je anders echt wel meer vlees hebt. Daarnaast was het bami en geen tjau min.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

James
18 April 2021

Weer heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Plateringen
18 April 2021

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aswien
18 April 2021

Bbq was weer heerlijk ....

Houcine
18 April 2021

Heerlijk eten, top service !!

Esmerelda
17 April 2021

Snel, compleet en lekker.

santusia
17 April 2021

Top service. smaakt heerlijk zoals altijd.

Anissa
11 April 2021

Heerlijk, Ik ben fan! Vooral de bbq saté is mijn favoriet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
11 April 2021

Heerlijk eten en de bezorging is echt verbeterd. Ik hoef niet meer naar Amsterdam voor Creools eten. Geweldig!

Dennis
10 April 2021

Goede kwaliteit, ruime keuze.

santusia
9 April 2021

overheerlijk zoals altijd.

Vaste klant
8 April 2021

Heerlijk, zoals altijd. Kukruboss stelt nooit teleur als het gaat om de gerechten. Maar de bezorging is een drama. Heb 2u moeten wachten op mijn bestelling. Tip: geef het eerder aan. Of neem meer bezorgers in dienst.

Balai
4 April 2021
Mc
2 April 2021

Helemaal top! đŸ„°

Esmerelda
1 April 2021

Snel, vers geleverd. Super heerlijk gegeten.

Aswien
29 MĂ€rz 2021

Bbq was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
29 MĂ€rz 2021

Op advies van mijn kapper eten bij jullie besteld. Mi gado dat had ik veel eerder moeten doen. Super grote porties. Eten was warm. En bezorgd op de afgesproken tijd. Bezorger had een Utrecht shirt aan. Dat zijn ook extra punten. Ik bestel volgende keer zeker weer bij jullie. Lobi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aswien
22 MĂ€rz 2021

zondag bami met sate genomen en bbq kip enige bami was lekker kip was geen bbq en weinig smaak was niet lang gekruid en sate kipfilet geen smaak droog niet lekker en bezorging was een half uur eerder dit ben ik niet gewent van ze

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aswien
21 MĂ€rz 2021

Bbq was lekker

Faishali
21 MĂ€rz 2021

Super lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jerrel
20 MĂ€rz 2021

Het eten was heerlijk. Helaas zat een hard en aangebrand stuk bami in het bami gerecht. Graag hier in de toekomst op letten bij uitserveren van gerechten

Kwasiba
10 MĂ€rz 2021

Het was voor mij de eerste keer dat ik bestelling geplaatst heb. Ik was blij verrast over de snelle bezorging. Maar het belangrijkste is toch de smaak van de bami en de kip. Ik heb heerlijk gegeten, en dat wil wat zeggen. Ik ben niet zo gauw tevreden en ook kritisch. Mijn complimenten aan de koks en de eigenaar van Kukruboss.đŸ‘đŸœ

Anomiem
8 MĂ€rz 2021

Eten was te zout, 2,5u zitten wachten, communicatie onvoldoende.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angero
8 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten en op tijd zoals gewoonlijk !!!👑

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ouarie
7 MĂ€rz 2021

Heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
7 MĂ€rz 2021

Top!!!! Beste van utrecht, heb echt genoten van het eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aswien
7 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten

anoniem
7 MĂ€rz 2021

heerlijk Surinaams eten

Nassira
5 MĂ€rz 2021

Pff ik heb genoten van mijn okersoep zeker een aanrader! En de bezorging was ook precies op tijd!

Nass
1 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten en dat elke keer weer. KukruBoss stelt ons nooit teleur !

Doei doei
25 Februar 2021

Wat een sublieme presentatie van de special Berkat! Heel origineel en uiteraard super lekker.

Jeslen
22 Februar 2021

Heerlijke nasi gegeten, ein-de-lijk zoals ik hem wil hebben. Vergeleken alle surinaamse zaken bij mij in overvecht tippen niet aan deze nasi!! Ben benieuwd hoe de andere gerechten smaken maaar petje af đŸ™đŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Soraya
21 Februar 2021

Vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk, zoals altijd. Mijn favoriete eetzaak!!

Aswien
20 Februar 2021

Bbq spareribs en saté was gruwelijk lekker !!

Macnack
19 Februar 2021

The beste!!

Macnack
18 Februar 2021

Elke vrijdag bestellen 😘

Sara
15 Februar 2021

Was heerlijk, echt een aanrader.

Breiwol
14 Februar 2021

Nu voor de derde keer besteld en wederom weer zo lekker! De bbq special is onze favoriet. Kijken nu alweer uit naar de volgende bestelling

Farrah
13 Februar 2021

Het eten was opzich wel lekker, de bara's waren echt hard en dat is jammer( misschien te lang in de magnetron opgewarmd). En ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. Ik heb tjauwmin besteld en ik kreeg bami voor in de plaats.

Poonam
7 Februar 2021

De bezorging moet beter geregeld worden, daarentegen maakt het lekkere eten het wel goed. Dan denk ik wel het is het wachten waard, maar ik zou toch sterk aanraden om hierin te verbeteren. Hongerige klanten worden hier niet blij mee.

Joël
7 Februar 2021

Eten was goed en het was een groter bakje dan verwacht. Baka bana was ook erg lekker. Keep up the good work! (bezorging mocht wel iets sneller)

Esme
6 Februar 2021

Eten is altijd lekker maar 4 uur lang gewacht :(

Aswien
6 Februar 2021
Dunja
6 Februar 2021

Echt lekker, maar de frietjes waren koud, het bezorgen duurde ook heel lang.

Mien
6 Februar 2021
Jolande
5 Februar 2021

Ik had besteld voor 18.15 u Ze stonden om 17.51 u al voor de deur. Mazzel dat ik net binnen was... Moest nog van alles doen dus moeat eten opwarmen in magnetron. Ik bestel niet voor niets juist om 18.15 u Dus volgende keer graag op de tijd letten. Eten was overigens heerlijk weer zoals altijd

Jennifer
31 Januar 2021

Als je surinaams eten lust moet je bij KuKrubos zijn! Komen iets later thuis voor de bezorging maar zeker de mooiete waard

Alwin
30 Januar 2021

Wederom heerlijk eerlijk Surinaams!

Aswien
30 Januar 2021
Briewol
30 Januar 2021

Absurd lekker weer! Echt nog nooit in Utrecht zo goed Surinaams gegeten. Je proeft dat er met liefde gekookt is. We kijken nu al weer uit naar onze volgende bestelling!

MdK
29 Januar 2021

Eindelijk weer open! Wat een top zaak!!!

Astrid
28 Januar 2021

Een dikke tien.

Wollie
24 Januar 2021

Allereerst: eten wat echt uitmuntend goed. Wat een smaken! Minder was: miste wat bij de bestelling en ze waren niet bereikbaar. Hebben 3x gebeld maar lijn werd opgehangen. Bezorgen duurde 1,5 uur. Half uur langer dan in de bestelling stond. Gelukkig was het het wachten waard

Lina
24 Januar 2021

Eerste x en het was heerlijk! Bezorging op tijd. Het eten was nog warm. En ruime portie. Bedankt! Ga zo door

Nassim
18 Januar 2021

Heerlijk eten! Een ook nog eens 100 procent halal!.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chee
18 Januar 2021

Ik ben zo blij dat ik niet meer naar world off food hoef te gaan voor lekkere Surinaamse eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charif
17 Januar 2021
Sabrina M.
17 Januar 2021

Beste Kukruboss, Wij hebben vandaag 16-01 (persoonlijk) grote bestelling bij jullie gedaan om 17:30 en €90,- betaald. Waarvan Bami speciaal en 2x nasi speciaal niks extra's had en bakabana zonder pindasaus kon net zo goed standaard bami en nasi bestellen had mij €4 per portie gescheeld. Er werd duidelijk gezegd dat het 45 min kan duren. Wij hebben gebeld om 18:20 eten nog steeds niet klaar en ze zeiden dat het over 15 min klaar zou zijn. Wij zijn naar binnen gegaan, eten nog steeds niet klaar, en alle eten moest weer opgewarmd worden omdat alles koud geworden was. In totaal meer dan 1,5 uur gewacht en toen kregen wij ons eten met 2 blikjes gratis Fernandes. Er zijn zoveel foutjes gemaakt en ik hoop dat jullie dit als een leerpunt zien.

Jen
15 Januar 2021

Was heerlijk. Niks te klagen. Grote portie en lekker vers en smakelijk. Zeker niet de laatste keer geweest

Laura
14 Januar 2021

Eten was heerlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Iris
14 Januar 2021

Het eten is super lekker. Alleen helaas was de wachttijd ongekend lang. Uiteindelijk 3 uur gewacht op ons eten, 1,5 uur later dan aangegeven bezorgtijd. Wel heeft de eigenaresse ons netjes te woord gestaan en extra eten in onze tas gedaan. De heropeningsdrukte was duidelijk te veel. Gelukkig was de smaak alsnog heerlijk. Toch voor mij nog een paar weken wachten voor ik een nieuwe bestelling doe.

James
14 Januar 2021

Super lekker gegeten! Blij dat ze weer open zijn. Bezorging duurde alleen erg lang wat logisch is als het superdruk is. Maar de smaak maakt alles goed!

Mimi
1 November 2020

Het eten was heerlijk! Ga er vaker bestellen

Tom
26 Oktober 2020

was goed geen opmerkingen

Alicia Ceder
25 Oktober 2020

TOPPPPPP!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik de Vries
25 Oktober 2020

Heerlijk gegeten. Dank jullie wel! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen en in mijn vrienden kring jullie tippen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heidi
25 Oktober 2020

Het eten was heerlijk en niets op aan te merken. Maar anderhalf uur later bezorgen dan aangegeven is echt niet fijn. Vorige keer was dit ook al het geval. Daardoor zullen wij hier helaas niet meer bestellen.

FrankyFranky
23 Oktober 2020

Keurig optijd bezorgd. Het eten was lekker echter iets meer groenten door de rijst en bami maak het helemaal af. Volgende ga ik de roti proberen.

Z. Brooks
18 Oktober 2020

Hopi dushi, eindelijk is goeie SU in Utrecht

Isa
17 Oktober 2020

Super lekker, ik ga zeker vaker bestellen❀

Omar
17 Oktober 2020
Cynthia
16 Oktober 2020

Het eten heeft gesmaakt, maar ik heb Hier toch nog een opmerking over. Waarom maken jullie het eten niet in de ochtend klaar, dan is het toch ook vers?. Dan hoeft men niet zo lang te wachten. Dat is ook de klacht die ik bij meerdere klanten lees die het eten lieten thuisbezorgen. Ook graag wat meer fachong in de tjaumin. Ik kon de stukjes tellen die in mijn portie zaten. Hoop dat jullie iets hebben aan deze feedback. Groeten en succes.

Elija Mayo
14 Oktober 2020

Lekker surinamse eten

Agnes
12 Oktober 2020

Heerlijk gewoon, jullie doen jullie naam echt eer aan 👍💯

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Samantha
11 Oktober 2020

Netjes op tijd (zelfs iets te vroeg). Eten mooi en netjes verpakt. Meer dan voldoende in de porties en absoluut heerlijk! Lekkerste zuurgoed die ik ooit geproefd heb. Wij bestellen snel weer eens!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
11 Oktober 2020

Kwaliteit en de rest was goed, ga zo door

Joan
10 Oktober 2020

Mijn eerste keer hier wat besteld. Was heerlijk. Bezorger was op tijd en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar

Mike
7 Oktober 2020

Eten word keer op keer laat bezorgd!

Annemiek
7 Oktober 2020

Heerlijk

MdK
5 Oktober 2020

Een aanwinst voor Utrecht; beter dan dit ga je niet krijgen; eten was super lekker; goede porties; extreem betaalbaar!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jo
4 Oktober 2020

Was weer heerlijk zo als altijd. Maar vorige X was meer bami. Maar jullie zijn de beste en lekkerste Surinaamse keuken👍😍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aimen
3 Oktober 2020

Vaak Surinaams gegeten, maar dit is echt een van de beste hoor. Keep doing the good workđŸ’ȘđŸŸ

Merel
27 September 2020

Met liefde voor eten gekookt, met liefde voor eten gegeten. Wat een fantastische aanwinst voor de.provincie Utrecht đŸ€—

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Contrass
24 September 2020
Anunsyatha
21 September 2020
Gerda
20 September 2020

Omdat het mijn verjaardag was werd ik verrast met een mooi boeket Ă©n een presentje bij mijn bestelling. KukruBoss, niet alleen het eten is geweldig, ook jullie als team zijn geweldig! Ik ben nog steeds geroerd door jullie attentie naar mij toe. Dit kom je niet vaak tegen bij bezorgrestaurants. En, zoals altijd, heb genoten van het heerlijk, vers en goed verzorgd eten!

Contrass
18 September 2020

Super service elke x! Wou vegan roti en dat fixten ze gewoon Smaakt goed

Linsey
18 September 2020

Eten is ontzettend lekker, maar het is het niet meer waard als je er iedere keer uren op moet wachten. Je betaalt de volle pond en dit keer kreeg ik mijn eten een uur te laat. Daarnaast wordt er geen compensatie geboden. Ik bestel graag weer zodra jullie je kunnen houden aan de bezorgtijd, want het eten is super!

Ric
17 September 2020

Leuke mensen, schone keuken, enthousiast team, heerlijk gegeten

Joost
17 September 2020

Was heerlijk! Zeer vriendelijk geholpen, hier ga ik zeker vaker bestellen!

Gerda
16 September 2020

Ben geen review-schrijver maar...Ik bestel nu sinds enkele maanden meerdere malen per week bij KB en ik moet het nu echt met publiek delen: HET ETEN IS FANTASTISCH! Ik ben nog nooit teleurgesteld door de kok en zijn personeel. Maaltijden zijn met liefde bereid, pico bello verzorgd, goed ingepakt en vriendelijk bezorgd. Ga zo door!

Sabrina
14 September 2020

Zoals altijd HEERLIJK

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cherelle Jansen
12 September 2020

Vriendelijke bezorger, alleen wat later dan de verwachte bezorgtijd (30 minuten). Verder heerlijk gegeten! De volgende keer bestellen we hier weer.

Robert
11 September 2020

Zoals altijd heel erg tevreden over het eten. Dit keer voor het eerst de nasi geprobeerd. En kan het maar niet uit me hoofd krijgen hoe goed het is. Werd ook netjes gebeld dat het eten onderweg was.

Simon
11 September 2020

Het eten smaakt echt lekker! Porties zijn goed groot! Zeker 5sterren waard.

Sharona
11 September 2020

Het eten was letterlijk net uit de pan. Alles was super vers en goed bereid! Eindelijk een goede Surinaamse keuken in Utrecht! Check hun eten cause i REALLY loved it! Bezorging was ook binnen no time. Super goeie service en goede smaak meer heb je ook niet nodig! God bless their hands who made it! Smaakte zoals die van me oma en dat zeggen we niet vaak❀

Aswien
10 September 2020

Eten was heerlijk bedankt kukruboss

Annie
10 September 2020

Echt (maar dan ook echt) heel goed eten.

Plateringen
9 September 2020

Het eten was goed. De besteling doorgegeven om half 5 wilde het om 17.15 dat zou 18.00 worden maar werd 18.45 dat vind ik wel erg lang duren. Er zaten paprikasticks op het eten dat kan beter apart in bakje want die waren taai geworden.

Mara
5 September 2020

Oh wat fijn, eindelijk een topsurinaamse hap in Utrecht! Super smaakvol, en de seitan bij de vega nasi: nog nooit zo lekker geproefd.

Peter kwint
26 August 2020

Weer eens lekker gegeten kan niet meer wachten op mijn volgende bestelling. Wel jammer kosten kwa bezorgen als je alleen bent desondanks voor mij een aanrader toppie luitjes complimenten 😋😉😎

Urven
19 August 2020

Weer een uur te laat is al de derde keer dat ik lang op mijn eten moet wachten. Kwaliteit eten maakt het goed

Angela
15 August 2020

Heerlijk eten en op tijd geleverd!

Felicia
15 August 2020

Eten was top! Zeker voor herhaling vatbaarđŸ‘ŒđŸœ

Rino lounge
13 August 2020

Toppie heerlijk zeker niet de eerste en laaste keer.

Aswien
13 August 2020

Als ik kon gaf ik 6 sterren heb heerlijk genoten van bbq box

Selina
13 August 2020

Ten eerste heerlijk eten! goede porties en prijzen Genoeg keus. Het eten wordt netjes ingepakt en is warm bij aankomst. Goede en vriendelijke service. Goed telefonisch contact, ook via app. Elke keer als wij bestellen bij Kukruboss is het feest. Je proeft dat het met eten met liefde gemaakt is. Wij zijn vaste klant geworden. Kukruboss is zeker een aanrader, ze doen hun naam eer aan.

Anoniem
12 August 2020

Lekkerste in Utrecht. Schone keuken en vers eten

Vicky
12 August 2020

Heerlijke smaken, flinke porties. Yum!

Patricia
11 August 2020

super lekker eten al meerdere keren besteld echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kris
10 August 2020

Op een drukke zondag besteld. 2,5 uur te laat eten bezorgd. Het zou wel zo fijn zijn om dit van te voren aan te geven als ze laat zijn met bezorgen. Niet dat je er achter aan moet bellen. Uiteindelijk het eten wel bezorgd gekregen maar helaas zonder saus. Jammer want kukru Boss heeft goed eten. Het smaakte heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anunsyatha
10 August 2020
On
10 August 2020

Het eten was heerlijk! Bezorgtijd en het gebrek aan communicatie hierover een minpunt. De vraag was om 17.00 bezorgen, verwachtte bezorgtijd werd 17.45 (Begrijpen wij gezien de drukte op een zondag). Het eten werd uiteindelijk pas om 18.50 bezorgd. Dus het eten is absoluut een aanrader, maar niet als je heel veel trek hebt of haast :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heidi
10 August 2020

Het eten was heerlijk. De bezorging was helaas een stuk minder goed. We moesten heel lang wachten. Toen ik belde om te informeren waar de bestelling bleef werd aangegeven dat het nog wel 40 minuten kon duren omdat de bezorgers niet waren komen opdagen. Uiteindelijk zijn we zelf ons eten gaan ophalen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene
10 August 2020

Eten goed en lekker. Bezorging ruim een uur later dan de tijd dat ik 4 uur eerder bij de bestelling had aangegeven. Jammer want het eten is goed. Angri ben’ tjir mi. Voortaan haal ik wel op.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sayonara
3 August 2020

Het eten was zo lekker! (Ben Surinaams dus ben best kritisch haha) We hebben het eten opgehaald en buiten gezeten, iedereen was heel gastvrij. Ik kom zeker terug!

Dirk Tel
3 August 2020

Bijna 2 uur gewacht op 2 roti's en een portie gebakken bananen. Uiteindelijk na een aantal keer bellen toch nog de roti gekregen. Nog nooit zo'n pittige roti gegeten niet normaal meer. Smaak viel volledig weg door de pittigheid ( leek wel of ze iets te verbergen hadden qua smaak) Gebakken bananen besteld wat een vette zooi. We zijn alle 3 ziek geweest. Ziet er allemaal prachtig uit op Facebook maar ik heb 35 euro zo in de prullenbak gegooid. Dan durven ze ook nog 5 euro bezorging te vragen voor 2 uur wachten. Wij bestellen niet meer hier.

Eef
3 August 2020

Was gewoon weg heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dunja
2 August 2020
Wesley C
1 August 2020
Robert
1 August 2020

Net zoals de laatste 2 keren heerlijk gegeten. Dit is vanaf nu mijn standaard plek to go. Zal waarschijnlijk elke week of om de twee weken wel iets bestellen hier. Ga vooral zo goed door als nu.

Eef
31 Juli 2020

Service, eten, smaak en hulp tot het plastsen van mijn bestellong is in Ă©Ă©n woord super goed. Blijf klantvriendelijk en zeker je agspraak na komen. Is het begin van goede werken. Dank jullie wel

Annemiek Zwierenga
25 Juli 2020

Mijn nieuwe favoriete take away van Utrecht